E-handel B2B & B2C

Online butiken – Din bästa säljare någonsin.

När vi idag pratar om online butiker tänker vi oss en webbsida med ett antal funktioner och egenskaper som gör att den kan liknas vid en fysisk affär. Det bör exempelvis finnas möjlighet att lyfta fram vissa varor som i ett skyltfönster, det bör finnas en tydlig struktur för hur produkterna presenteras så att kunderna enkelt hittar i affären och det måste finnas bra sökmöjligheter – det är ofta en av de viktigaste funktionerna.

Butiker, applikationer och verktyg för online försäljning.

Funderar du på att börja sälja på nätet? Har du en webshop som du inte riktigt är nöjd med? Oavsett kan vi hjälpa dig med allt från enkla beställningsformulär till avancerade e-handel- och orderhanteringssystem.
Vi hjälper dig öka din försäljning och göra det enkelt för dina kunder att handla online. Unik design, enkla uppdateringar, trygga betalningslösningar och fri support. Hos oss får du alla verktyg du behöver för att öka din lönsamhet.

Våra kundlösningar innehåller alltid:

  • Den senaste tekniken
  • Responsiv anpassning för mobiler och surfplattor
  • Statistik verktyg som Google Analytics
  • Utbildning och användarmanual
  • Dagliga säkerhetskopieringar
  • Kostnadsfri support

Vi hjälper våra kunder med

Online butiker

Säljverktyg

Orderhantering

Mobila lösningar

Annonser & kampanjer

Betalningslösningar

Bokningssystem

Faktureringsprogram

Boka ett kostnadsfritt möte med oss redan idag!

Vi kommer gärna och träffar dig över en kopp kaffe och diskuterar dina idéer. Från vår sida kan du räkna med att få värdefulla tips, inspiration och råd angående teknik. Ring eller skicka e-post, hör av dig!