Webb- och reklambyrån för stora och små.

Webb- och reklambyrån för stora och små.

Iconcept som står för internet concept beskriver det vi jobbar med – internet, e-handel och konceptutveckling med användaren och kundens affärsmässighet i fokus. Vi är ett väl sammansvetsat team som jobbar enligt ett flexibelt och agilt arbetssätt och tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av webbutveckling och e-handel.

Vår långa erfarenhet ger oss möjlighet att ta fram en strategi för just dig där vi designar och utvecklar dina tekniska lösningar så att de alltid ligger i framkant. När vi startar ett nytt projekt är den personliga kontakten väldigt viktig för oss. Arbetet sker gemensamt och kunden är involverad i hela processen. Ett nära samarbete gör att produkten blir bättre och lättare når de uppsatta målen.

Vi har ett stort nätverk inom reklam, marknadsföring, PR, programmering, fotografer, tryckeri mm, vilket ger oss möjligheten att åta oss såväl små som stora uppdrag och genom att alltid använda enbart de resurser som behövs blir det både snabbt och kostnadseffektivt utfört.

Varför välja oss?

  • Vi ger dig ett personligt bemötande
  • Vi sätter oss in ordentligt i din verksamhet
  • God och tydlig kommunikation som sker på dina villkor
  • Vi anpassar oss efter dina behov
  • Lägre priser
  • Korta leveranstider

Boka ett kostnadsfritt möte med oss redan idag!

Vi kommer gärna och träffar dig över en kopp kaffe och diskuterar dina idéer. Från vår sida kan du räkna med att få värdefulla tips, inspiration och råd angående teknik. Ring eller skicka e-post, hör av dig!