Webbhotell, e-post och domäner

Kompletta och tillförlitliga webbhotellslösningar från oss.

Vi erbjuder kompletta webbhotellslösningar som är anpassade efter dina krav och behov. Vi har alltid strävat efter att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att förverkliga sina idéer och göra en egen hemsida, en blogg eller ett galleri på sin domän. Vår webbhotellslösning erbjuder samtidigt smarta verktyg för proffset som ställer krav, och för den tekniskt kunnige som vill bygga upp saker från grunden.

Hos oss ingår alltid fri support, flytthjälp när du kommer från en annan leverantör, och en personlig service som inte går att få hos de stora leverantörerna. Bland våra kunder som har varit med från början 2002, och fortfarande är hos oss idag, finns det dem som alltid haft samma kontaktperson hos oss. Som vet när du behövde hjälp sist, och som vet hur dina saker fungerar. Det är vad vi kallar personlig service.

Våra kundlösningar innehåller alltid:

  • Den senaste tekniken
  • Utbildning och användarmanual
  • Dagliga säkerhetskopieringar
  • Kostnadsfri support

Vi hjälper våra kunder med

Webbutrymme

Domännamn
(.fi .se .com)

E-post lösningar

Säkerhetskopieringar

Kontrollpanel

Databaser

Publiceringsverktyg
(WordPress, Drupal)

Domän parkering

Boka ett kostnadsfritt möte med oss redan idag!

Vi kommer gärna och träffar dig över en kopp kaffe och diskuterar din webbsatsning. Från vår sida kan du räkna med att få värdefulla tips, inspiration och råd angående teknik. Ring eller skicka e-post, hör av dig!